Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de investigare si consultanta de specialitate
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societate specializata de detectivi particulari:

a. activitati specifice de investigare si consultanta, referitoare la: conduita si moralitatea publica a unei persoane; date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere; persoanele disparute de la domiciliu; bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti din proces; asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora.

b. investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul activitatii detectivilor particulari, folosindu-se de metode si tehnici adecvate specificului profesiei, cu respectare stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.

c. servicii de intelligence competitive, investigatii si consultanta de specialitate, pentru: societati comerciale cu capital privat, unitati bancare si societati de asigurari, colegii si birouri de avocatura, diverse alte persoane juridice (fundatii, asociatii, institutii culturale, de asistenta sociala, umanitara, etc.), persoane fizice. Serviciile noastre se raporteaza prioritar la persoane juridice si persoane fizice din Romania, secundar la cele cu resedinta in spatiul comunitar.

d. presteaza, la cerere, in baza unei conventii scrise, activitati specifice de consultanta si investigare referitoare la detectarea/localizarea echipamentelor de interceptare ambientala audio/video, a liniei telefonice - gen emitatori audio/video RF/IR, alte dispozitive de interceptare serie/paralel, precum si a dispozitivelor tip GPS/GSM active, amplasate ilegal in spatiul privat al clientului.
Din Gura in Gura